Vi har prøvet det i England

Vi har prøvet det i England

Vi prøvede noget helt nyt, da vi var i England hos nogle gode venner, social dining. En oplevelse, som faktisk er noget anderledes, og som rykker nogle grænser, for social dining handler om at møde nye mennesker og dele din mad dem, som var i en familie, som sidder ved et bord.

Det er en oplevelse, som vi gerne ville dele med vores venner, så vi har ledt efter et sted, hvor de havde social dining, og hvor kunderne virkede, som om de var tilfredse med det, for der var flere som havde rost restauranten og hele arrangementet med både mad og den sociale del som noget virkelig specielt.

Kommet her til landet

Vi tog en chance ud fra de anmeldelser, som vi så på trustpilot, og det har vi ikke fortrudt, for det sted med den bedste social dining århus er uden tvivl, der hvor vi brød brød med venner og kommende venner i går.

Vi fik ikke kun et bord, hvor vi tilfældigt havde en masse til fælles med dem, som vi skulle dele mad med, men vi fik også mad, som var i særklasse. Noget af det bedste, vi har spist i lang tid. Mad som var enkel, fra jord til bord næsten, og som samtidig var mørt og tilberedt så nænsomt, at det helt var en unik smagsoplevelse. Restauranten var flot, og betjeningen var rolig, venlig og meget vidende om det menukort, der er på restauranten.

Det var nu heller ikke, fordi at prisen for hele aftenen var en stor udskrivning. Set i forhold til den kvalitet og den oplevelse, som vi fik, så var prisen næsten for lav, men det er bestemt ikke noget, som vi nævner, for hvem kan ikke godt lide at spare penge og få god kvalitet alligevel, vi kan i hvert fald, og en ting er sikkert, vi kommer tilbage inden alt for længe og spiser der igen.

Published by