Nu er gåture drømmen

Nu er gåture drømmen

Der er ikke noget værre, end når skoene eller støvlerne klemmer og gnaver. Hvert skridt er smerter, og det er bare ikke sjovt. Du længes hjem, du længes efter at kunne tage skoene af og bare massere lidt liv i fødderne igen. Dem, der har fødder som jeg, de ved, hvordan det føles. Men nu er gåture og timer i mine sko og støvler ikke længere noget, jeg frygter. Det lyder som magi, men det er faktisk bare fantastiske sko og støvler, der samtidig er så flotte, at jeg ikke skammer mig over dem.

Det er ikke for godt til at være sandt

Det er mit nye sort. Jeg kan gå lange ture igen, også i skov eller ved stranden, for underlaget har ikke længere betydning for mig. Det hele skyldes Arcopedico, som er det eneste, du finder på mine fødder. Ja ud over sokker selvfølgelig. Det er en drøm, og det føles så godt bare at tage dem på. De sidder, som de skal, og så udvider de sig, så de ikke klemmer. Det er sko og støvler, der er til at have på i timevis, og så kan man ikke ønske sig mere.

Prisen er rigtig god

Hvis du så er bange for prisen, så kan jeg også her gøre dig glad. For det er ikke her, dit budget bliver ødelagt. Priserne er gennemsnitligt som andre gode mærker, forskellen er bare, at det her virkelig er godt. For dine fødder, for din holdning og for dig. Jeg føler mig virkelig som et helt nyt menneske, og jeg kan ikke forestille mig, at jeg nogensinde ville vælge et andet mærke end det her.

Jeg prøvede med et enkelt par her til vinter. Nu har jeg to støvler og jeg har kigget efter sko, der kan bruges, nu det bliver varmere.

Published by