Låst ude? Hjælpen (låsesmeden) er nær

Låst ude? Hjælpen (låsesmeden) er nær

Ja, så lukkede fjolset (undertegnede) sig ude igen. Når det sker 3 gange på to uger, så bør man måske blive en smule bedre til at huske nøglerne eller i det mindste at lægge reservenøglen på plads. Men jeg lærer aldrig. Heldigvis er løsningen nær – ja, faktisk kun et par klik og et opkald, og så tager det kun 15 minutter, før hjælpen er fremme. Nemlig Thoms Låse, der er en låsesmed, som forstår vigtigheden af at komme hurtigt frem og ikke bruge unødig tid på at få lukket kunden ind. 

Fremme inden for 10 minutter

Når man har været klodset og låst sig selv ude, har man ikke brug for kommentarer omkring dumheden. Man har brug for en professionel låsesmed, der tilgår arbejdet med høj faglighed og forståelse for den situation man står, der er både pinlig og frustrerende. Da jeg stod i en skjorte uden jakke på en december-dag i bidende kulde, kunne det således kun gå for langsomt med at komme ind og hente mine ting og skifte tøj. Jeg ringede hurtigt til Thoms Låse, der med det samme sendte en mand af sted, som var fremme efter 9 minutter og 37 sekunder. Ja, det lyder utroligt, men ikke desto mindre er det sandheden. 

Da den dygtige låsesmed ankom, var der ingen tøven eller lange diskussioner om pris. Der blev prompte lukket op, og jeg kunne få fingrene i mine ting samt nøglen og komme videre. Betalingen blev hurtigt overstået, og så var både jeg og låsesmeden videre i hverdagen. Hvis jeg kender mig selv ret, bliver det ikke sidste gang, jeg glemmer nøglen, men så ved jeg i det mindste, hvem jeg kan ringe til og stole på. Befinder du dig i en situation, hvor du har brug for en låsesmed, så kan jeg varmt anbefale Thoms Låse, der er mine fortrukne låsesmede. 

Published by