Hjemmelavet pilsner

Hjemmelavet pilsner

Det at brygge øl og drikke, der ligner, er noget, vi mennesker har gjort i rigtig mange år. Så jeg tænkte, at hvis de kunne, så kunne jeg da også. Jeg ville endda få fordelen af moderne udstyr og perfekte råvarer uden ukrudt og andet i, så det ville kun blive en succes med min egen ølbrygning. Men det eneste var, at jeg ikke anede noget som helst om hvordan og hvorledes, så det skulle jeg lige have styr på.

Det er ganske let

Jeg fandt en rigtig god hjemmeside med masser af guides til, hvordan bryg bliver velgjort. Det så umiddelbart ikke så svært ud, hvis jeg bare havde det rette udstyr ved hånden og friske ingredienser. Den slags kan man heldigvis købe, så der er ingen grund til at lege ingeniør eller forvandle haven til en humlemark.

Jeg kastede mig derfor ud i det og bestilte det hele på én gang. Til at starte med valgte jeg de færdige pakker med ingredienser, for det med blandingsforhold var endnu et sted, hvor jeg var usikker. Så er det godt, man kan få det hele serveret, så man kan fokusere på sit bryg i stedet for, hvilket jeg så gjorde.

Uhm, det er godt

Jeg blev overrasket. Jeg havde ikke troet, mit eget ville smage så godt og lækkert. Men det var helt fantastisk øl. Det har sin helt egen charme med sit eget, og jeg var stolt som en pave over mit første batch. En stolthed, der ikke er blevet mindre med tiden, for hver eneste gang er jeg stolt over det, jeg laver.

Det kommer af et godt anlæg og gode ingredienser og det, at der er rigtig gode guides, så alle kan være med og kaste sig ud i det at brygge sin helt egen øl. Jeg synes det er sjovt, og jeg har tænkt mig at fortsætte med det.

Published by