At skrue ned med kunst

At skrue ned med kunst

Jeg er blevet rigtig fascineret af, at der findes ting, der ligner almindelige dagligdags ting, men som samtidig kan mere end det. Det er borde, der kan slås op på væggen, når de ikke er i brug, og hvor det så bliver til et billede på væggen. Det er sengen, der bliver et med væggen. Alt det, der er praktisk i små rum, og som gør hverdagen lettere. Men interiør kan mere end det. Det kan for eksempel dæmpe lyd. Eller rettere sagt billeder kan. Motivet vælger du endda selv. Noget jeg fandt ud af, da jeg gerne ville have noget til den store hal, der bliver brug til det hele i vores virksomhed.

Gør det med stil

Der fås alle mulige ting, der kan dæmpe lyd. Det meste er figurer og ting, der hænger ned fra loftet, men for mig ødelægger det ideen i de rå lokaler, der giver lige os de perfekte og moderne rammer, vi gerne vil have Derfor blev jeg ret begejstret over at finde et firma, der leverer akustik billeder. Motiv og størrelse tilpasses dig og ikke dem, så det er bare at folde sig ud og være kreativ.

Det skulle derfor være noget, der passede til omgivelserne, og det sværeste ved at få noget, der dæmpede lyden hos os, det var at finde det rette motiv. Men da jeg havde besluttet mig for hvilke motiver, det skulle være, så gik det stærkt. Jeg uploadede billeder og i løbet af ingen tid var de klar. Flottere end jeg havde turdet håbe på, så 5 ud af 5 stjerner herfra.

Og der er 5 stjerner til for evnen til at dæmpe lyd. Det virker fantastisk og helt efter hensigten. Det har gjort vores arbejdsmiljø rigtig godt, og det uden vi har skullet gå på kompromis med den måde, vi gerne vil indrette os på.

Published by